Начало
Актуално
31/03/2020
ОЧАКВАНО ДОБРА КОМБИНАЦИЯ

МИЙТЕ РЪЦЕТЕ СИ!
Актуален призив и най-препоръчваната мярка в превенцията и борбата с COVID-19.

ПОДХРАНЕТЕ И ЗАЩИТЕТЕ РЪЦЕТЕ СИ!
Честата употреба на сапуни, дезинфектанти, носенето на предпазни ръкавици водят до изключително раздразнение на кожата на ръцете, водещо до болезнено напукване.

ОЧАКВАНО ДОБРА КОМБИНАЦИЯ  е двойката течен сапун и лосион за ръце
Предлагаме ви голямо разнообразие от очарователни комплекти, просто изберете вашия аромат :)

Ето и НАШИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ:

Течен сапун 500ml и лосион за ръце и тяло 500ml МАРАКУЯ И ДИНЯ /FRUIT WORKS/:Течен сапун 500ml и лосион за ръце и тяло 500ml КОКОС И ЛАЙМ /FRUIT WORKS/:Течен сапун 500ml и лосион за ръце и тяло 500ml ЯГОДА И ПОМЕЛО /FRUIT WORKS/:Течен сапун 300ml и лосион за ръце БЯЛА НЕКТАРИНА И КРУША 300ml /GRACE COLE/:
Течен сапун и лосион за ръце ВАНИЛИЯ И БОЖУР 300ml /GRACE COLE/:
Течен сапун 250ml и лосион за ръце 250ml ИРИС И ДИВ КАСИС /BRONNLEY/:

Течен сапун 500ml и лосион за ръце и тяло 500ml НЕРОЛИ, КРУША И ХЕДИХИУМ /BOUTIQUE/:Течен сапун 500ml и лосион за ръце и тяло 500ml МАНДАРИНА, БОСИЛЕК И ГРЕЙПФРУТ/BOUTIQUE/:

Течен сапун 500ml и лосион за ръце и тяло 500ml АМБЪР, МУСКУС И ВАНИЛИЯ/BOUTIQUE/:Висококачествените ТЕЧНИ САПУНИ са удобни за употреба. Техните специални формули доставят обилна пяна, отмиваща микробите по ръцете. Обогатени с природни екстракти и богати овлажняващи съставки за ефективна грижа и хидратация на кожата!

ЛОСИОНИТЕ ЗА РЪЦЕ са предназначени за подхранване на ръцете веднага след тяхното измиване и подсушаване. Удобната им форма с помпа, бързо попиващата им формула, богатия им състав осигуряват една изключително добра грижа и защита на ръцете!
© 2021 Intelfarm.com All rights reserved