Начало
Нар и Хибискус

Нар и Хибискус

В този аромат са съчетани плодово-цветни нотки и свеж зелен акцент от бергамот и нероли като върхови нотки, в сърцевина от нар, лотус, лилия, листа от виолетка и екзотична орхидея. Базата съчетава сандалово дърво и амбър с прахообразен, дълготраен мускус.  

Прекрасен аромат, съчетал в себе си екзотиката на Нара и очарованието на Хибискуса.

Дълга и интересна е историята на нежния плод, започваща още от най-дълбока древност. Легендата разказва, че Деметра, богинята на плодородието от древногръцката митология, била обречена да загуби своята дъщеря Персефона, в услуга на Хадес - бог на подземното царство, само заради едно единствено зърно от нар... 
С преливащите багри на есента, нарът буди представа за нещо тайнствено и древно. Пренесен през вековете, с изключително ценни вкусови и здравословни качества, нарът е сухолюбиво растение, което се среща в Азия, Африка, средиземноморските региони и югозападните части на САЩ. 
С ярките си цветове хибискусът се ползва с голяма популярност. Екзотичните цветове на хибискуса наричат "цвете на любовта" и "цвете на прекрасните жени" - те са символ на Хаити, а в Индия ги вплитат в сватбените венци. 
Още в началото на XVIII в. хибискусът бил пренесен от Китай и украсявал ботаническите градини в Европа, привличайки възхитените погледи с обилния си цъфтеж.
Гел за вана и душ Нар и Хибискус 250ml
Нежен Гел за вана и душ, обогатен с Витамин Е, за предпазване на кожата. Гелът доставя богата крем..
Тоалетна вода Нар и Хибискус 100ml
Неустоим плодово-цветен аромат, откриващ се с цитрусови върхови нотки на Бергамот и Мандарина, в с..
Течен сапун Нар и Хибискус 350ml
Ароматен овлажняващ Течен сапун, с богата кремообразна пяна, който хидратира ръцете и ги оставя чи..

Ароматът съдържа

Плодово-цветен аромат със свеж зелен акцент от бергамот и нероли формират свежите върхови нотки, в сърцевина от нар, лотус, лилия, листа от виолетка и екзотична орхидея. Базата съчетава сандалово дърво и амбър с прахообразен, дълготраен мускус.
Върхови нотки
Мандарина, Портокал, Бергамот
Сърцевина
Нар, Касис, Джинджифил, Мимоза, Хибискус, Розов пипер, Портокалов цвят
База
Бензоин, Мускус, Сандалово дърво, Кедрово дърво, Ванилия
© 2021 Intelfarm.com All rights reserved