Начало
James Bronnley Original

За мъжка серия James Bronnley Original

При разработването на колекцията JAMES BRONNLEY ORIGINAL, Бронли прилагат специален подход свързан със специфичните потребности и мъжкото ежедневие.
Серията е вдъхновена от хладния морски бриз и свежия, чист океански прилив. Обогатена със свеж и ободряващ екстракт от Морски копър, растение, набрано от морските скали и брегове и екстракт от Морски водорасли.
Ароматът е богат, морски, съчетаващ освежаващ Лимон, Бергамот и сладък Зелен лимон с ароматна сърцевина от топъл Амбър и Кедър.

Морският копър е сочна, гладка билка с много разклонения, като дърво в основата си, растящо свободно върху скалите по морския бряг, мокрено от солените пръски.
Скалният морски копър съдържа ароматно масло, богато на еугенол и други ароматни съставки, които са широко използвани в модерната парфюмерия и медицина.
Кафявите водорасли са особено богати на йод, флуор и други полезни вещества. Те се използват широко в китайската медицина и в козметичната промишленост като основна съставка на различни козметични продукти.
Луксозен сапун Джеймс Бронли Оригинал 150гр
Луксозен, тройнопресован, хидратиращ сапун, обогатен с масло от Кари..
Тоалетна вода Джеймс Бронли Оригинал 100 ml
Богат, морски аромат, съчетаващ освежаващ Лимон, Бергамот и сладък З..
© 2021 Intelfarm.com All rights reserved