Начало
За компанията

Wet’n’Wild е американска компания, основана през 1979 г. в Бруклин, New York. През 2003 г. Markwins купува компанията и от тогава до днес, седалището се намира в Los Angeles, Калифорния.

Компанията е една от 5-те топ марки за декоративна козметика на американския пазар и се продава в цвял свят. Продуктите на Wet’nWild са с изключително качество на много добра и достъпна цена, а разнообразието покрива всеки вкус, от всички възрасти.

Няколко интересни факта за Wet’n‘Wild:

  1. Компанията е член на PETA и гарантира, че всички продукти са безопасни, но не са тествани върху животни.
  2. Продуктите са наистина безопасни: при тествани над 400 червила на пазара, червилото на Wet’nWild е водещо в класацията за безопасност.
  3. Марката е любима на много знаменитости, част от които са: Парис Хилтън, Мерил Стрийп, Анжела Басет, Розалин Санчес, Клеър Дейнс, Джесика Бийл и много други.
  4. Wet’nWild притежава много награди, сред тях: Allure Best of Beauty Award, Cosmopolitan Beauty Award, Essence Award, Self Healthy Beauty Awards и много други.
  5. Моливът за очи – черен цвят е един от най-харесваните продукти в цвят свят. На всеки 20 секунди е продаден 1 брой някъде по света, което означава 3 броя в минута или 1,5 млн. бройки на година. Математика…

Философията на компанията е да доставя продукти за красота на жените от цял свят, като така ги карат да се чувстват по-красиви.

Wet’n’Wild е марка за всички жени, които са запазили дивото вътре в себе си. Дори и да работят, имат отговорности, изпити, деца... въпреки това, дълбоко в себе си са готови за авантюризъм и приключения.

За всички, които подчертават очите си черен молив или очна линия, слагат червено червило и правят миглите си обемни. За всички тях – предлагаме Wet’n’Wild!

© 2024 Intelfarm.com All rights reserved