Начало
За компанията

Нещо повече от компания за производство на сапуни ...

Scottish Fine Soaps е фамилен иновативен бизнес. Основана през 1974 от Дерек Рос, компанията има ясната визия да създава луксозни глезотии, на които да могат да се насладят всички.

От елегантни идеи за подаръци до изтънчени продукти за красота, сериите са неопровержимо съчетание от качество, креативност и последователност. Днес продуктите на Scottish Fine Soaps се предлагат в повече от 30 страни в цял свят.

Продуктите се произвеждат повече от 40 години, като за целта се използват доказани във времето процеси в създаването на луксозните формули. Отговорност на компанията е да използва прекрасни аромати и висококачествени съставки за кожата, защото само по този начин се гарантира качеството на продуктите.

Най-доброто от дома на компанията; върхът на света ...

Чистата шотландска вода е в сърцето на всеки един от продуктите. Към нея, те прибавят висококачествени, етично подбрани съставки от цял свят. Ботаническите екстракти и съблазнителните аромати добавят истинско усещане на лукс и изтънченост.

Екипът за проучвания и разработки в Scottish Fine Soaps прекарват месеци в постигането на перфектната формула преди да я тестват и оценят. Само след като са сигурни, че всеки продукт посреща фирмените точни стандарти, се стартира неговото производство.

Дълг към околната среда

Шотландия е една от най-красивите природни места на планетата и Scottish Fine Soaps има привилегията да се намира там, като прави всичко необходимо тя да си остане такава. Производството на продуктите се осъществява чрез отговорното отношение към околната среда и опазването на природата за бъдещите поколения.

Един вечен обет

През Октомври, 2011 г. Scottish Fine Soaps, като част от големия холдинг Holding Group на Александър Рос получи сертификат BS EN ISO 14001 : 2004 за управление на въздействието върху околната среда.

Като част от задължението в управлението на ефекта от дейността върху околната среда, холдинг групата на Александър Рос разработи и внедри собствена Система за Управление на въздействието върху Околната Среда.

BS EN ISO 14001 : 2004 дава сигурност на всички акционери и партньори, че компанията спазва всички приложими закони и наредби.

Тестване върху животни

Scottish Fine Soaps не тества и никога не е тествала своите продукти върху животни в нито един етап от разработването им. Използват се само разрешени съставки от 1 Януари 1998 г. и такива, които са добре установени. 

© 2022 Intelfarm.com All rights reserved