Начало
За компанията

История

Yardley London е една от най‐старите и най‐известни английски компании, произвеждащи качествени парфюми и тоалетни артикули от 1770 година до днес. Днес, Yardley е част от групата на компанията Lornamead и продължава да разработва и пуска на пазара качествени аромати в поредица от продукти за грижа за тялото. Yardley е позната марка на българския пазар от близкото минало, разпространявана в Кореком. В края на 2012 г., марката се завръща на нашия пазар посредством официалния дистрибутор Интелфарм ООД.

Това, което разграничава Yardley от други компании, освен богатото историческо и „ароматно“ наследство е, че се ползват с препоръките на Кралицата на Англия и Принцът на Уелс. Това дава правото да поставят двата Кралски герба до логото си. Привилегията да бъдат доставчици на Кралския двор в Англия имат само избрани компании, между които Bentley Motors, Jaguar, Unilever, Xerox и др. и е своеобразен „печат за качество“. От 1921 година до днес, Yardley е бил горд притежател на правата върху 6 Кралски герба.

Философия

Стъпвайки на своето 240 годишно наследство, Yardley днес предлага ароматни линии от продукти за грижа за тялото с автентично качество на конкурентни цени.

Yardley прилага концепцията за дълготраен аромат в производството на своите продукти. Тя изисква в ежедневната грижа за тялото да се използва един и същ аромат при почистване, хидратиране и ароматизиране на кожата. Наслояване на аромата се получава чрез използването на редица продукти в банята и след нея от един аромат – сапун или душ‐гел, лосион за тяло, крем за ръце и нокти, пудра за тяло, тоалетна вода.

Yardley London предлага вечни класически аромати като Лавандула, Роза, Момина сълза. Следвайки модните тенденции ‐ разработва нови аромати, които да посрещнат съвременното потребителско търсене ‐ Кралска Маргаритка, Божур, Royal Diamond.

Yardley London с една дума .......

Цветя

© 2024 Intelfarm.com All rights reserved