Начало
За компанията

BRONNLEY е британска марка с богато наследство и опит в производство на сапуни и продукти за грижа за кожата. Компанията носи името на основателя си James Bronnley, който много млад, само на 19 години заминал за Франция да изучава изкуството по създаването на аромати.
 

ЕКСПЕРТНО СЪЗДАДЕНИ ПАРФЮМИ И САПУНИ

Той направил това във време, в което създаването на парфюми било запазена територия само за парфюмери от френския елит. Благодарение на авантюристичния си дух и креативизъм, той започнал да прилага уменията и познанията си, за да експериментира в смесването на различните съставки и  така оставил своя британски отпечатък.

Прибирайки се в къщи, той взел със себе си лукс под формата на експертно създадени парфюми и формули с прекрасен аромат.

Джеймс Бронли бил и първият, който създал дълготраен луксозен сапун по технологията на тройното пресоване.

И днес, компанията следва духа на James Bronnley в създаването на уникални луксозни формули и парфюми. Всички аромати, сапуни и продукти за тяло са произведени във Великобритания.
 

ФИЛОСОФИЯТА НА BRONNLEY Е ВЯРАТА, ЧЕ АРОМАТЪТ Е ПЪТУВАНЕ, КОЕТО ВОДИ ДО МАГИЧНИ, СКРИТИ ДЪЛБОЧИНИ.

Основата се гради върху убеждението, че натуралните съставки създават най-чистите, най-хубавите аромати. Местата и разстоянията не могат да са пречка за набавянето им. Създаването на аромат е тръпка и удоволствие при постигане на прекрасен резултат и увереността в силата на неговото съблазняване. И това е така от 1884 година.
 

КРАЛСКИ ГЕРБ

Bronnley има честта да поставя Кралския герб на Кралица Елизабет II до името си върху всяка опаковка, заради безкомпромисното качество на своите продукти. 

© 2021 Intelfarm.com All rights reserved