Мъжка ароматна линия Citrus & Wood

Мъжката ароматна линия Citrus &Wood на Yardley е лансирана през 2010 г.за Денят на бащата. Тя обединява ароматът на изтока и гората на земята, създавайки страхотен, модерен аромат за изискания и съвременен джентълмен, който уважава традициите и цени доброто качество на добра стойност.

Ароматът Citrus & Wood на Yardley съдържа свежи върхови нотки от Бергамот, Лайм и Елеми, с чувствена сърцевина от Черен пипер, Бреза и Дъбов мъх, допълнени с топлотата на Сандалово и Кедрово дърво, Амбър и Ветивер в базата.

Тоалетна вода (Eau De Toilette) "Цитрус и Дърво" е изтънчен мъжки аромат със свежи върхови нотки от бергамот и лайм в чувствена сърцевина от пипер, бреза и дъбов мъх в топла база от сандалово дърво, амбър и ветивер.

Енергизиращ шампоан за коса и тяло, който нежно почиства и подхранва кожата и косата. Изтънчен аромат със свежи върхови нотки от бергамот и лайм в сърцевина от пипер, бреза и дъбов мъх в топла база от сандалово дърво, амбър и ветивер. Използвайте във ваната или под душа. Нанасяйте върху мокра кожа или коса.

Тоалетна вода Citrus & Wood 50ml
Тоалетна вода (Eau De Toilette) "Цитрус и Дърво" е изтънчен мъжки аромат със свежи върхови но..
Шампоан за коса и тяло Citrus & Wood 200ml
Енергизиращ шампоан за коса и тяло, който нежно почиства и подхранва кожата и косата. Изтънчен аро..

Ароматът съдържа

Върхови нотки
Бергамот, Лайм, Елеми
Сърцевина
Черен пипер, Бреза, Дъбов мъх
База
Сандалово дърво, Кедрово дърво, Ветивер
© 2018 Intelfarm.com All rights reserved