Начало
За нас
 

Arran е остров на контрастите- в един момент див и романтичен, в следващия спокоен и  смирен.

Arran притежава всичко характерно за Шотландия от неравните хълмове на Highlands до топлите води на Gulf Stream.

Arran Aromatics е компания, създадена от семейство Ръсел точно преди 23 години и до днес е независим производител на тоалетни артикули във Великобритания, произвеждащ всички свои продукти на едноименния шотландски остров.

Тайната на нашия успех лежи  във високите стандарти, които си поставяме във всяко нещо, от суровините до производството; но ние вярваме, че чудото е в самия остров, който осигурява частица магия и така ни прави специални.

Дали е в най-свежата вода, течаща по измитите от дъжда хълмове, дали е от естествената светлина, прокрадващата се през облаците, или отливите и приливите -Arran  е постоянно променяща се картина.

Kрасота в хармония с природата е в същността на всичко, което правим.

Така че .. отпуснете се. Отделете малко време и попътувайте с нас в нашия дом.

Поглезете се в едно необходимо бягство от реалността

Вдишайте озоновата свежест от морето, примесена с нотка на аромат от растящата наблизо Жълтуга .

Вслушайте се в шумовете: нежното шумолене на дърветата и далечното пеене на птичките. Затворете очи, вдишайте, отпуснете се. И сте тук.

Водата е нещото, което ни разделя, като в същото време ни събира

Има романтика в острова, без значение къде се намира в света; това усещане на отдалечаване от суматохата на живота на континента; тази пауза на вдишване; по-бавния ритъм. Но това не означава, че ние правим по-малко. Ние просто го правим различно. Това е част от магията във всеки продукт на Arran.

Междувременно, ние ще продължим да правим това, което правим най-добре: да гледаме, да слушаме, да усещаме и... да създаваме.

НАШАТА ФИЛОСОФИЯ

Да се създаде съвършенство изисква време

Ние, в Arran Aromatics сме адаптирали същата философия в производството на нашите продукти, прегръщайки традиционните ценности, прибавяйки щрих моден акцент.

Ние в Arran Aromatics вярваме, че нашите клиенти заслужават най-доброто и затова, нашата философия е простичка: да направим това, което е добро още по-добро!

И нашият парфюмерист вижда това, като разработва нашите характерни за компанията аромати, вдъхновен - от многото аромати и усещания на островния живот.

Днес, след почти две столетия, Arran Aromatics изпитва благоговение от този красив остров и продължава да доставя на своите клиенти магия чрез  най-естествените, луксозни и ценни продукти.

© 2019 Intelfarm.com All rights reserved